Livsstil

Kypros

Fra spektakulære fjelltopper til vakre strender og skyfri himmel, tilbyr Kypros alt. Afrodites øy finner du alt fra fullstendig ro til sprudlende natteliv, sportslige gleder til kulturell rikdom, og eldgamle historie til nyskapende teknologi.

Mange velstående eiendomsutviklere har i nyere tid investert mye penger i øya. Det er mange muligheter til å gjøre gode eiendomsinvesteringer samtidig med at leiemarkedet er meget attraktivt.

Kypros er et veikryss mellom 3 kontinenter noe som gjør øya perfekt for å etablere og drive virksomhet.

Som et EU-medlem, har Kypros fortsatt et av verdens mest fordelaktige skattesystemer og har blant annet den laveste kriminaliteten i Europa. Dette gjør øya til et perfekte stedet for å ha ditt andre hjem.

Pafos

Paphos er en juvelen i Kypros, med et mildt klima og en naturlig skjønnhet. Fjell strekker seg ut i et krystallklart vann og slakke åser skråner ned i øde bukter. Det rolige tempoet av livet i byen gir besøkende en ro og fred som få steder i verden kan tilby.

Opplev et kalejdoskop med rike farger om våren, fantastiske blå himmel og solskinn om sommeren, høstens dype kontrastfarger, og nyt idylliske dager i den varme vintersolen.

Beundre de intrikate gulvmosaikkene i villaer som dateres tilbake til den romerske perioden og skildrer scener fra gresk mytologi, regnet blant de fineste i det østlige Middelhavet.

Like imponerende er de underjordiske gravkongene som er skåret ut av solid stein og dekorert med doriske søyler.

I Pafos vil du nyte sikkerhet og trygghet. Paphos livsstil er uberørt og fredelig, og tiltrekker seg besøkende, som kommer tilbake år etter år.

Håndhils et folk som er verdenskjent for sin gjestfrihet og gode mat. Her vildu ønske å bli for alltid.

Velkommen til Kypros!

Golf eiendommer

Villane ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Pafos kystlinje og den nærliggende landsbyen Tsada med sine tradisjonelle trange gater, kaffebarer, tavernaer, nær en 18 hulls golfbane og det bysantinske klosteret Stavros tis Mythis. Dette prosjektet består av et utvalg av villaer på 2, 3 og 4 soverom, alle i en innbydende landsbyatmosfære.

Villaene er bygget rundt fellesbassenget. Det er et lite klubbhus på prosjektet for bruk av beboere. Villaene er designet med tanke på omgivelsene, derfor er all strømkabling og vanntanker under jorden. Det er også et sentralt satellittanlegg, for å unngå at flere småanlegg skal sjenere utsikten. Villaene har en ideell beliggenhet, med kort vei til kysten og naturen.

Fasiliteter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur et adipiscing elit. Praesent eleifend dignissim arcu, at eleifend sapien imperdiet ac. Aliquam erat volutpat. Praesent urna nisi, fringila lorem et vehicula lacinia quam. Integer sollicitudin mauris nec lorem luctus ultrices. Aliquam libero et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Cras viverra ligula sit amet ex mollis mattis lorem ipsum dolor sit amet.

Kontakt oss