Livsstil

Kypros

Fra spektakulære fjelltopper til vakre strender og skyfri himmel, tilbyr Kypros alt. Afrodites øy finner du alt fra fullstendig ro til sprudlende natteliv, sportslige gleder til kulturell rikdom, og eldgamle historie til nyskapende teknologi.

Mange velstående eiendomsutviklere har i nyere tid investert mye penger i øya. Det er mange muligheter til å gjøre gode eiendomsinvesteringer samtidig med at leiemarkedet er meget attraktivt.

Kypros er et veikryss mellom 3 kontinenter noe som gjør øya perfekt for å etablere og drive virksomhet.

Som et EU-medlem, har Kypros fortsatt et av verdens mest fordelaktige skattesystemer og har blant annet den laveste kriminaliteten i Europa. Dette gjør øya til et perfekte stedet for å ha ditt andre hjem.

Limassol

Limassol er en metropol med ett herlig storbyliv. Du kan gå tur, jogge eller sykkle langs Limassol fantastiske strandpromenade. Trenger du en avkjøling tar du bare en tur ned på stranda og tar et bad, før du kler på deg og fortsetter.

Byen har ett utrolig nattliv. Du vil garantert finne klubber og utesteder som vil falle i smak.

Besøk ett av Limassols nyeste prosjekter, Limassol Marina. Sitt på en av utestedene og se på livet, yachtene og middelhavet. Kjenn varmen mot kroppen og ta en avkjølende drink.

Byen tilbyr ett mangefold av shopping muligheter.

Limassol har et meget bra helsevesen. Vi anbefaler endog at alle som kjøper bolig på Kypros har en europeisk helseforsikring slik at man kan benytte seg av private helsetjenester.

Velkommen til Kypros!

Luksus leiligheter

Prisantydning fra 20,5 mill. NOK

Luksus Villaer

Prisantydning fra 29 mill. NOK

Kontakt oss