Livsstil

Der himmelen treffer det krystallklare vannet, kan du se soloppgang og solnedgang i unike omgivelser av prosjektet "Ayia Napa Marina".

Ayia Napa er kjent for å ha det beste nattlivet og de beste strendene i Europa. Ayia Napa Marina ligger plassert i utkanten av byen, noe som gjør at du selv kan bestemme om du ønsker å delta i festlighetene eller oppholde deg i roligere omgivelser.

Ønsker du å bo ved stranda, eller å kaste anker utenfor din egen bolig, med Middelhavet som nærmeste nabo? I så fall er Ayia Napa Marina det rette stedet for deg. Sett kurs mot de opplevelsesrike sjøhulene i Cavo Greko eller reis til storbyen Limassol med sin fantastiske strandpromenade. "Den Blå Lagune" med sitt vakre vann, og Akamas-halvøya er også verdt et besøk.

Kanskje du heller ønsker å ha en leilighet med havutsikt og båtplass til Yacthen din, slik at du bekymmringsfri kan låse døra og reise videre rundt i verden.

Uansett hva du drømmer, så vil Ayia Napa Marina gi deg en bit av paradis på denne jord.

Luksus leiligheter

Ruvende høyt over marinaen står to ikoniske tårn

Synlig fra både land og sjø. Over 100 meter høye, står de der i sin fulle prakt som to fyrtårn som ønsker både sjøfolk, innbyggere og besøkende velkommen.

Deres roterende former er inspirert av den kvinnelige figuren, med draperte kapper fra karyatiden og med utforminger av skulpturer funnet på arkeologiske steder over hele Kypros.

Fasadene deres er artikulert med en filigran av varmtonede vertikale solskygger som antyder treskytteren og detaljene i skipsbygging. Begge tårnene har T-formede plan som vrir seg omtrent 1,6 grader per etasje, og roterer vestover til øst når de stiger opp for å dra full nytte av den fantastiske panoramautsikten over Middelhavet, marinaen og noen av de mest spektakulære strendene i verden.

Leilighetene er unikt formet for å sikre at alle oppholdsrom, inkludert soverommet, er orientert mot vannet og strendene, mens konseptet med moderne, åpen planløsning maksimerer dagslys og utsikt.

Luksus Villaer

Villaenes arkitektur er en kombinasjon av moderne og tradisjonelt uttrykk.

Ved å kombinere lokal stein rundt basen med slanke gipsflater i overbygget. Store glassflater er optimalt plassert for å fremme den fantastiske utsikten rundt villaene.

Alle villaene er designet med et moderne, åpen plan-konsept, der alle primære rom er vendt mot sjøen. De er helt frittliggende og består av fire nivåer - lavere nivå, bakkenivå, første etasje og takhage.

Overdimensjonerte 2,8 meter høye glassdører glir bort i veggene, og strekker de viktigste boarealene på bakkenivå ut på verandaen og bassengdekket. Hver tomt har et privat stupebasseng med uendelig kant.Island Villas - Disse villaene ligger på en menneskeskapt øy, og har utsikt over havnen

De har tilgang til egne brygger. Beboere i disse 12 eksklusive villaene har et utvalg av 3, 4 eller 5 soverom, overdådige åpne planløsninger og bassenger med uendelig kant.Beach Villas - Alle strandvillaene vender ut mot en vakker strand med finkornet sand.

Disse 11 eksklusive villaene er bygget av de fineste materialer. Med gulv til tak-vinduer som gir naturlig lys, kombinerer disse elegante hjemmene ett komfortabelt innendørs og utendørs opphold.Peninsula Marina Villas - Ligger øst for halvøya, med utsikt over marinaen

Disse 12 luksuriøse villaene er designet for å tilby beboerne et virkelig stilig og moderne bo-miljø, med komfortabelt interiør og frodige hager.

Kontakt oss